Toegangsladders Reparatie & Onderhoud

Terug

Uw toegangsladder: veilig, betrouwbaar en goed onderhouden

Het is belangrijk, dat uw monteurs, schilders en glazenwassers uw gevel gemakkelijk kunnen bereiken. Dat doen ze het beste met behulp van toegangsladders. Deze ladders installeert u langs uw gevel, zodat moeilijk bereikbare plekken toegankelijk zijn. Een toegangsladder kan bovendien dienen als vluchtroute, bijvoorbeeld van het dak naar de begane grond. Of u nu een toegangsladder met een kooi, valharnas of uitstapbordes heeft: regelmatig toegangsladder onderhoud is essentieel. Gevelliftservice is uw eerste aanspreekpunt voor het onderhouden en opknappen van uw toegangsladder.

Toegangsladder revisie en periodiek onderhoud

Om zeker te weten dat uw toegangsladders veilig zijn, is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Dit onderhoud is bedoeld om de stevigheid van de constructie te testen en om kleine defecten meteen te verhelpen. Toegangsladder onderhoud verlengt de levensduur van de ladders en bespaart u uiteindelijk dus veel kosten. Is uw gevelinstallatie verouderd en wilt u deze volledig opknappen en herstellen? Dan is een toegangsladder revisie noodzakelijk. Ook dat hoort bij de diensten van Gevelliftservice.

Toegangsladder reparatie met spoed

Problemen met uw toegangsladder komen nooit goed uit. Uw gevelinspecteur staat op het punt om naar boven te klimmen, maar de ladder laat het afweten. In dat geval kunt u bij Gevelliftservice terecht voor een toegangsladder reparatie. Wij doen ons best om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, zodat de werkzaamheden niet te lang gestaakt hoeven te worden. Onze monteur kijkt uw ladders nauwkeurig na en probeert het probleem direct te verhelpen. Zo kunt u weer met een gerust hart gebruikmaken van uw toegangsladders.