Gondel Onderhoud & Reaparatie

Terug

Gemakkelijk toegang tot uw gevel dankzij professionele gondels

Het is mogelijk om uw pand van een permanente installatie te voorzien, waarmee u uw gevel reinigt en onderhoudt, bijvoorbeeld met werkbruggen en hangladders. Wilt u het aangezicht van uw gevel liever niet aantasten? Dan zijn gondels een goede optie. Met behulp van staalkabels en een dakwagen brengt u de gondel gemakkelijk omhoog, waardoor u vrij toegang heeft tot alle delen van uw gevel. Het is wel ontzettend belangrijk om uw gondel tijdig te laten keuren door een ervaren vakman.

Gondel onderhoud en revisie

Iedere gondel moet periodiek geïnspecteerd en onderhouden worden, want alleen zo kunt u de veiligheid van de installatie garanderen. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van gondel revisie, reparatie en onderhoud? Dan kunt u bij Gevelliftservice terecht. Het is mogelijk om een meerjarige onderhoudsbegroting aan te vragen, zodat u precies weet, wat u de komende jaren kwijt zult zijn aan periodiek gondel onderhoud. Hierbij worden defecten direct opgespoord en verouderde onderdelen vervangen. Merkt u dat een simpele onderhoudsbeurt niet voldoende is? Dan is het eventueel noodzakelijk om een uitgebreide gondel revisie uit te voeren.

Gondel reparatie: snel en vakkundig

Onderhoudsmonteurs, schilders en gevelspecialisten zijn allemaal afhankelijk van uw gondels. Daarom is een technisch probleem ontzettend vervelend en belemmerend. Vertoont uw gondel mankementen en wilt u het probleem het liefste zo snel mogelijk oplossen? Neem dan contact op met Gevelliftservice voor een vakkundige gondel reparatie. Wij zorgen ervoor, dat uw gondels binnen de kortste keren worden opgeknapt, zodat u weer verder kunt met de dagelijkse gang van zaken.