Schakelkast Reparatie & Onderhoud

Terug

Uw schakelkasten in topconditie

Het aansturen van uw gevelinstallatie wordt voor een groot deel gedaan door de schakelkast. Dit is het hart van uw systeem en zorgt ervoor dat uw gondels, dakwagens en monorailsystemen allemaal in beweging komen. Het spreekt voor zich, dat schakelkasten gevuld zijn met een verfijnd staaltje techniek, wat ze ook kwetsbaar maakt. Wilt u uw schakelkast in optimale conditie houden? Dan is het belangrijk om een aanspreekpunt te hebben, waar u terechtkunt voor schakelkast onderhoud en reparaties. Gevelliftservice is dan het bedrijf voor u.

Het belang van periodiek onderhoud

Is uw schakelkast defect, dan is uw gevelinstallatie meestal onbruikbaar. Het is daarom belangrijk om goed voor uw schakelkasten te zorgen, zodat defecten en storingen voorkomen worden. Periodiek onderhoud is de beste manier om kleine problemen tijdig op te sporen en te verhelpen. Heeft uw schakelkast onderhoud nodig, dan kijkt een ervaren montuur de technische installatie volledig na. Hierbij worden versleten of verouderde onderdelen vervangen en de werking van de schakelkast getest. Vervolgens kunt u weer zonder problemen gebruikmaken van uw schakelkasten.

Tijdige reparaties voor uw schakelkasten

Zelfs wanneer u periodieke onderhoudsbeurten inplant, is het mogelijk, dat er een storing optreedt. Soms kunt u de storing zelf oplossen, maar in veel gevallen is er een schakelkast reparatie nodig. Neem in dat geval contact op met Gevelliftservice. Wij beschikken over professionele monteurs, die snel ter plaatse kunnen zijn. Zij sporen het probleem op en repareren de schakelkast zo snel mogelijk. Uw schakelkasten zijn vervolgens weer klaar voor gebruik, zodat u weinig tijd hebt verloren. Dat is het voordeel van onze service.