Dakwagens Reparatie & Onderhoud

Terug

Professionele dakwagens van hoogwaardige kwaliteit

Een dakwagen is een onmisbaar onderdeel in uw gevelonderhoudsinstallatie. Deze wagens rijden op een monorail en zijn in staat om zware voorwerpen te takelen. Bent u op zoek naar een bedrijf dat dakwagens installeert, onderhoudt en repareert? Dan bent u bij Gevelliftservice aan het juiste adres. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt, wanneer de wagen mankementen vertoont of anders afgesteld moet worden. Hierbij mag u altijd rekenen op professioneel advies en een scherpe prijs.

Uw dakwagen in optimale conditie

Voor uw eigen veiligheid en om technische problemen te voorkomen is periodiek onderhoud essentieel. Heeft uw dakwagen onderhoud nodig? Dan kunt u bij ons terecht. Wij controleren de installatie op slijtage en defecte onderdelen, waarna we uw dakwagens weer helemaal opknappen. Wij raden u altijd aan om een onderhoudscontract af te nemen, zodat de onderhoudskosten duidelijk en behapbaar blijven. Een complete dakwagen revisie hoort ook bij onze diensten. Hierbij controleren we de wagen tot in de puntjes en stellen we de installatie desgewenst bij. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de staat van uw dakwagens.

Directe hulp bij storing

Periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen, maar defecten kunnen nooit helemaal voorkomen worden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw dakwagen, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een expert ter plaatse hebben. Heeft u dus een spoedige dakwagen reparatie nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. Neem contact op met ons storingsnummer en wij sturen graag een van onze monteurs uw kant op, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt met uw dakwagen.

Dakwagen

Revisie/ onderhoud

Offerte