Kooiladder Reparatie & Onderhoud

Terug

Uw expert op het gebied van kooiladders

Ladders zijn handige hulpmiddelen, wanneer u de gevel van uw pand wilt bereiken. Bij hoge panden is het echter niet veilig om gewone hangladders te gebruiken. Bij beklimmingen van meer dan drie meter is het noodzakelijk om een kooiladder te installeren. Kooiladders zijn voorzien van metalen spijlen en garanderen zo de veiligheid van uw monteurs, schilders en glazenwassers. Om de kwaliteit van uw kooiladder te waarborgen, is het belangrijk om regelmatig een expert op het gebied van kooiladder revisie, reparatie en onderhoud langs te laten komen. Gevelliftservice is uw expert.

Het belang van periodiek kooiladder onderhoud

Iedere gevelinstallatie moet regelmatig gecontroleerd worden door een professionele monteur, dus ook uw kooiladders. Het is mogelijk om Gevelliftservice langs te laten komen voor periodiek kooiladder onderhoud. De monteur bekijkt of de kooiladder nog aan alle veiligheidseisen voldoet en vervangt eventuele versleten onderdelen. Vermoedt u dat een simpele onderhoudsbeurt niet voldoende is? Dan is een uitgebreide kooiladder revisie ook mogelijk. Hierbij knappen wij de ladder volledig op en stellen we hem volgens uw wensen bij.

Defecte kooiladders direct gerepareerd

Het is belangrijk, dat uw kooiladder geen mankementen vertoont, want zelfs het kleinste defect kan de veiligheid in het geding brengen. Schakel bij problemen daarom meteen een professional in voor een kooiladder reparatie. Dankzij het spoednummer van Gevelliftservice is er binnen de kortste keren een monteur ter plaatse. Hij kijkt de ladder grondig na en repareert het defect meteen. Dankzij deze snelle kooiladder reparatie kunt u meteen weer over op de orde van de dag.