Assistentie bij keuringen


 • Assistentie bij keuringen van gevelinstallaties

  Of u nu een dakwagen, monorailsysteem, hangladder of gondel heeft: uw gevelsysteem moet periodiek gekeurd worden. Deze keuringen worden uitgevoerd door onafhankelijke keurmeesters, die aangestuurd worden door de overheid. Tijdens het proces wordt gecontroleerd of uw installatie aan alle veiligheidseisen voldoet en goed functioneert. Voor zowel de keuringsmeester als uzelf is het prettig om assistentie in te schakelen. Bent u op zoek naar professionele assistentie bij keuring? Neem dan contact op met Gevelliftservice.

  Het belang van assistentie bij keuringen

  U vraagt zich misschien af waarom het noodzakelijk is om assistentie te regelen voor een officiële keuring. Dit heeft alles te maken met de onafhankelijkheid van de keurmeester. Hij is vaak niet tot in detail bekend met alle mogelijke gevelsystemen en kan uw installatie daardoor niet optimaal beoordelen. Zorgt u voor assistentie bij keuringen, dan is er een ervaren monteur aanwezig, die uw gevelinstallatie goed kent. Hij ziet erop toe, dat de keuringen goed verlopen en dat de keurmeester alle noodzakelijke informatie bij de hand heeft.

  Preventieve assistentie bij keuring

  Staat er binnenkort een keuring op de planning? Dan is het verstandig om uw gevelinstallatie voor die tijd al te laten controleren. Deze preventieve assistentie bij keuringen hoort ook bij onze diensten. Een van onze ervaren monteurs loopt het systeem tot in de puntjes na en verhelpt eventuele mankementen. Zo weet u zeker, dat er tijdens de keuringen geen technische problemen ontstaan. Een hapering of storing is soms namelijk al genoeg reden om uw gevelinstallatie af te keuren. Dankzij onze assistentie hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.
  Offerte aanvragen