Hangladders Reparatie & Onderhoud

Terug

Veilige en betrouwbare hangladders voor ieder pand

Hangladders spelen een belangrijke rol bij gevelonderhoud. Dankzij deze ladders kunt u gemakkelijk ieder deel van uw gevel en dak bereiken, wat prettig is tijdens schoonmaakbeurten en gevelinspecties. Het is verplicht om een bijpassend valbeveiligingssysteem te installeren, zodat het gebruik van de hangladder veilig en verantwoord is. Daarbij komt dat de hangladder aan alle eisen van de veiligheidsinspectie moet voldoen. Wilt u uw ladder laten keuren, onderhouden of repareren? Dan is Gevelliftservice het aanspreekpunt voor u.

Hangladder revisie en onderhoud

Met enige regelmaat heeft uw hangladder onderhoud nodig. Tijdens dit periodiek onderhoud controleert een ervaren monteur of de constructie van uw hangladders nog veilig is. Beschadigde, vervormde of defecte onderdelen worden meteen vervangen en de hangladder krijgt een uitgebreide opknapbeurt. Zo voorkomt u grotere problemen in de toekomst en kunt u uw ladders met een gerust hart blijven gebruiken. Naast dit periodieke hangladder onderhoud is een uitgebreide hangladder revisie ook mogelijk. Hierbij knappen wij de verouderde installatie weer helemaal op.

Directe hulp bij defecten

Het is helaas nooit te voorkomen, dat uw hangladder na verloop van tijd mankementen begint te vertonen. Ervaart u problemen met een van uw hangladders, zoals loskomende onderdelen of een verzwakte constructie? Dan heeft u binnen de kortste keren een monteur ter plaatse dankzij Gevelliftservice. Wij voeren in een mum van tijd een hangladder reparatie uit, zodat u weer snel toegang heeft tot uw dak of gevel. U kunt gewoon contact opnemen met ons spoednummer om snel een hangladder reparatie in te plannen.